Oblast ekspertize

Dimljeno bareni proizvodi

Stručnost MeatProcessing u oblasti dimljeno bareni proizvodi. Pružamo konsultantske usluge za razvoj, optimizaciju i unapređenje tehnoloških procesa za sledeće tipove proizvoda:

Stručnost MeatProcessing u Kategoriji Dimljeno bareni proizvodi

Pružaju se konsultantske usluge za razvoj, optimizaciju i unapređenje proizvoda specifičnih za ovu kategoriju.

Dimljena slanina hamburger

Dimljena slanina hamburger

Dimljena barena slanina na kukama, starija tehnologija koja uz pravilan rad atmosa i dobar program može imati standarada...

Više o ekspertizi
Presovana slanina

Presovana slanina

Dimljena barena slanina, koja je se injektuje minimalno I ima kalo do 10% - 12%. Proizvod je stalno u plusu i izgleda ka...

Više o ekspertizi
Slanina komad cca 300gr

Slanina komad cca 300gr

Slanina dimljeno barena koja spada u kategoriju najboljih slanina jer je prirast na njoj preko 10%, a izgleda kao da nem...

Više o ekspertizi
Slanina pola table

Slanina pola table

Slanina dimljeno barena koja spada u kategoriju najboljih slanina jer je prirast na njoj preko 10%, a izgleda kao da nem...

Više o ekspertizi
Slanina cela tabla

Slanina cela tabla

Slanina dimljeno barena koja spada u kategoriju najboljih slanina jer je prirast na njoj preko 10%, a izgleda kao da nem...

Više o ekspertizi
Slanina slajs

Slanina slajs

Slajs slanina koja kalira samo 10% i uz škart na slajsu manjim od 5%, za ovu slaninu vaći da je po principu pančete sa k...

Više o ekspertizi
Dimljena kais slanina presovana

Dimljena kais slanina presovana

Kaiš slanina koja se vrlo lepo slaže u presama po tehnologiji i obuci koja pomaže proizvodnji da nema skupih ostataka ko...

Više o ekspertizi
Dimljeni presovani gronik

Dimljeni presovani gronik

Gronik slanina koja se takodje radi u presama sa prinosom u gotovom proizvodu od 15%. Mogućnost dodavanja začina i ostal...

Više o ekspertizi
Dimljeni presovani but u presi

Dimljeni presovani but u presi

Šunka sa buta spada u dimljene šunke, koje prolaze faze salamurenja, masiranja, slaganja u prese, termike i pripreme za ...

Više o ekspertizi
Dimljena Butkica Dimljeni buncek

Dimljena Butkica Dimljeni buncek

Dimljena butkica, buncek koja je bareno dimljeni proizvod, u prirasti od proseka 13% do 15% uz odrdjen program masiranja...

Više o ekspertizi
Dimljena koljenica

Dimljena koljenica

Dimljeno barena kolenica koja u desnom uglu ima prirast 1% i nova tehnologija koja garantuje prirast od preko 6%-9%. Od ...

Više o ekspertizi
Dimljeni vrat komad

Dimljeni vrat komad

Dimljeni vrat od prirasta 20% do 65%. Dmljeno bareni program koji može da se radi u komadu, pola komada, slajsu gde u za...

Više o ekspertizi
Dimljeni vrat cca 300gr

Dimljeni vrat cca 300gr

Dimljeni vrat od prirasta 20% do 65%. Dmljeno bareni program koji može da se radi u komadu, pola komada, slajsu gde u za...

Više o ekspertizi
Dimljeni vrat u slajsu

Dimljeni vrat u slajsu

Dimljeni bareni proizvod, vrat slajs koji se radi u presi je tehnološki komplikovan, zadatak je da se ne razbije iznutra...

Više o ekspertizi
Dimljeni kare komad

Dimljeni kare komad

Dimljno bareni proizvod, kare na kukama ili kanapu, radi se od laks karea i moze imati različite prinose od 15% do 65%. ...

Više o ekspertizi
Dimljeni kare cca 300gr

Dimljeni kare cca 300gr

Dimljeni bareni proizvod, kare slajs koji se radi u presi je tehnološki perfektan, manje zahtevan od . Može imati prinos...

Više o ekspertizi
Dimljeni kare u slajsu

Dimljeni kare u slajsu

Dimljeni bareni proizvod, kare slajs koji se radi u presi je tehnološki perfektan, manje zahtevan od . Može imati prinos...

Više o ekspertizi
Dimljeni juneci but frikando

Dimljeni juneci but frikando

Dimljeni juneci but, frikando, spada u kategoriju dimljeno barenih proizvoda. Prirast na proizvodu može biti od 15% do 6...

Više o ekspertizi
Dimljeni ćureći batak

Dimljeni ćureći batak

Dimljeni ćureći batak, koji se radi uz pravilan proces injektovanja, masiranja i termike imamo prirast od preko 15% na k...

Više o ekspertizi
Sirova dimljena slanina (0% kala)

Sirova dimljena slanina (0% kala)

Komadna slanina koja se radi sa kalom od 0%. Slanina nema gubitka i radi se kao suva slanina. Odlična austrijska tehnolo...

Više o ekspertizi
Sirova dimljena slanina slajs (0% kala)

Sirova dimljena slanina slajs (0% kala)

Slajs slanina sa kalom od 0% do -10% koja je fenomenalna za horecu, za hotele, brze hrane i burgere. Slanina koja je odl...

Više o ekspertizi
Sirovi dimljeni kare (0% kala)

Sirovi dimljeni kare (0% kala)

Na ovoj slici se nalazi suva pečenica i pečenica koja je imitacija suve pečenice, koja se koristi za horecu. Vrlo dobar ...

Više o ekspertizi
Engleska slanina

Engleska slanina

Engleska slanina, dimljeno bareni proizvod, koji se radi od karea i dela slanine. Proces se sastoji od injektovanja, mas...

Više o ekspertizi
Dimljene kosti

Dimljene kosti

Suve dimljne kosti koje radimo u vlaznoj salamuri. Uz odredjenu tehnologiju termike doalzimo da imamo perfektnu boju koj...

Više o ekspertizi
Marinirana rebra

Marinirana rebra

Marinirana rebra, Sous vide program gde pored rbara u različitim ukusima imamo i mogućnosti za drugim kategorijam mesa o...

Više o ekspertizi
BETA - ZEROX