Stručnost MeatProcessing u oblasti dimljeno bareni proizvodi. Pružamo konsultantske usluge za razvoj, optimizaciju i unapređenje tehnoloških procesa za sledeće tipove proizvoda:
Pružaju se konsultantske usluge za razvoj, optimizaciju i unapređenje proizvoda specifičnih za ovu kategoriju.
Dimljena barena slanina na kukama, starija tehnologija koja uz pravilan rad atmosa i dobar program može imati standarada...
Više o ekspertiziDimljena barena slanina, koja je se injektuje minimalno I ima kalo do 10% - 12%. Proizvod je stalno u plusu i izgleda ka...
Više o ekspertiziSlanina dimljeno barena koja spada u kategoriju najboljih slanina jer je prirast na njoj preko 10%, a izgleda kao da nem...
Više o ekspertiziSlanina dimljeno barena koja spada u kategoriju najboljih slanina jer je prirast na njoj preko 10%, a izgleda kao da nem...
Više o ekspertiziSlanina dimljeno barena koja spada u kategoriju najboljih slanina jer je prirast na njoj preko 10%, a izgleda kao da nem...
Više o ekspertiziSlajs slanina koja kalira samo 10% i uz škart na slajsu manjim od 5%, za ovu slaninu vaći da je po principu pančete sa k...
Više o ekspertiziKaiš slanina koja se vrlo lepo slaže u presama po tehnologiji i obuci koja pomaže proizvodnji da nema skupih ostataka ko...
Više o ekspertiziGronik slanina koja se takodje radi u presama sa prinosom u gotovom proizvodu od 15%. Mogućnost dodavanja začina i ostal...
Više o ekspertiziŠunka sa buta spada u dimljene šunke, koje prolaze faze salamurenja, masiranja, slaganja u prese, termike i pripreme za ...
Više o ekspertiziDimljena butkica, buncek koja je bareno dimljeni proizvod, u prirasti od proseka 13% do 15% uz odrdjen program masiranja...
Više o ekspertiziDimljeno barena kolenica koja u desnom uglu ima prirast 1% i nova tehnologija koja garantuje prirast od preko 6%-9%. Od ...
Više o ekspertiziDimljeni vrat od prirasta 20% do 65%. Dmljeno bareni program koji može da se radi u komadu, pola komada, slajsu gde u za...
Više o ekspertiziDimljeni vrat od prirasta 20% do 65%. Dmljeno bareni program koji može da se radi u komadu, pola komada, slajsu gde u za...
Više o ekspertiziDimljeni bareni proizvod, vrat slajs koji se radi u presi je tehnološki komplikovan, zadatak je da se ne razbije iznutra...
Više o ekspertiziDimljno bareni proizvod, kare na kukama ili kanapu, radi se od laks karea i moze imati različite prinose od 15% do 65%. ...
Više o ekspertiziDimljeni bareni proizvod, kare slajs koji se radi u presi je tehnološki perfektan, manje zahtevan od . Može imati prinos...
Više o ekspertiziDimljeni bareni proizvod, kare slajs koji se radi u presi je tehnološki perfektan, manje zahtevan od . Može imati prinos...
Više o ekspertiziDimljeni juneci but, frikando, spada u kategoriju dimljeno barenih proizvoda. Prirast na proizvodu može biti od 15% do 6...
Više o ekspertiziDimljeni ćureći batak, koji se radi uz pravilan proces injektovanja, masiranja i termike imamo prirast od preko 15% na k...
Više o ekspertiziKomadna slanina koja se radi sa kalom od 0%. Slanina nema gubitka i radi se kao suva slanina. Odlična austrijska tehnolo...
Više o ekspertiziSlajs slanina sa kalom od 0% do -10% koja je fenomenalna za horecu, za hotele, brze hrane i burgere. Slanina koja je odl...
Više o ekspertiziNa ovoj slici se nalazi suva pečenica i pečenica koja je imitacija suve pečenice, koja se koristi za horecu. Vrlo dobar ...
Više o ekspertiziEngleska slanina, dimljeno bareni proizvod, koji se radi od karea i dela slanine. Proces se sastoji od injektovanja, mas...
Više o ekspertiziSuve dimljne kosti koje radimo u vlaznoj salamuri. Uz odredjenu tehnologiju termike doalzimo da imamo perfektnu boju koj...
Više o ekspertiziMarinirana rebra, Sous vide program gde pored rbara u različitim ukusima imamo i mogućnosti za drugim kategorijam mesa o...
Više o ekspertizi