Dimljeni presovani but u presi
Dimljeno bareni proizvodi

Dimljeni presovani but u presi

Konsultantska ekspertiza

Tehnološki proces

Šunka sa buta spada u dimljene šunke, koje prolaze faze salamurenja, masiranja, slaganja u prese, termike i pripreme za slajs. Odličan proizvod koji može imati 40% hidracije i izgledati perfektno. Konzervacija dimom mu daje da može kao gotov proizvod u slajsu imati rok trajanja do 60 dana.

Ekspertiza MeatProcessing uključuje

Razvoj recepture

Optimizacija sastava i začina za najbolji ukus

Optimizacija procesa

Unapređenje efikasnosti proizvodnje

Kontrola kvaliteta

Implementacija sistema za osiguranje kvaliteta

Obuka radnika

Stručna obuka za sve faze proizvodnje

Tehnološke prednosti

Tehnologija MeatProcessing omogućava optimalan prinos, konzistentan kvalitet i produžen rok trajanja. Kroz pravilnu pripremu, obradu i termičku obradu postižemo vrhunske rezultate u efikasnosti proizvodnje i kvalitetu finalnog proizvoda.

Slični proizvodi

Pogledajte sve
Dimljena slanina hamburger

Dimljena slanina hamburger

Dimljena barena slanina na kukama, starija tehnologija koja uz pravilan rad atmosa i dobar program m...

Više o ekspertizi
Presovana slanina

Presovana slanina

Dimljena barena slanina, koja je se injektuje minimalno I ima kalo do 10% - 12%. Proizvod je stalno ...

Više o ekspertizi
Slanina komad cca 300gr

Slanina komad cca 300gr

Slanina dimljeno barena koja spada u kategoriju najboljih slanina jer je prirast na njoj preko 10%, ...

Više o ekspertizi

Potrebna vam je stručna pomoć?

Kao stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom, možemo vam pomoći u razvoju ovog tipa proizvoda, optimizaciji postojećih receptura, ili unapređenju tehnoloških procesa. Konsultantske usluge MeatProcessing su prilagođene vašim specifičnim potrebama.

Zatražite konsultaciju
BETA - ZEROX