Dimljena slanina hamburger
Tehnološki proces
Dimljena barena slanina na kukama, starija tehnologija koja uz pravilan rad atmosa i dobar program može imati standaradan plus od od preko 10% prinosa. Prelepa boja uz ptavilnu termiku. Odlično kačenje na kukama smanjuje škart, uz obuku radnika na kačenju.
Ekspertiza MeatProcessing uključuje
Razvoj recepture
Optimizacija sastava i začina za najbolji ukus
Optimizacija procesa
Unapređenje efikasnosti proizvodnje
Kontrola kvaliteta
Implementacija sistema za osiguranje kvaliteta
Obuka radnika
Stručna obuka za sve faze proizvodnje
Tehnološke prednosti
Tehnologija MeatProcessing omogućava optimalan prinos, konzistentan kvalitet i produžen rok trajanja. Kroz pravilnu pripremu, obradu i termičku obradu postižemo vrhunske rezultate u efikasnosti proizvodnje i kvalitetu finalnog proizvoda.
Slični proizvodi
Pogledajte svePresovana slanina
Dimljena barena slanina, koja je se injektuje minimalno I ima kalo do 10% - 12%. Proizvod je stalno ...
Više o ekspertiziSlanina komad cca 300gr
Slanina dimljeno barena koja spada u kategoriju najboljih slanina jer je prirast na njoj preko 10%, ...
Više o ekspertiziSlanina pola table
Slanina dimljeno barena koja spada u kategoriju najboljih slanina jer je prirast na njoj preko 10%, ...
Više o ekspertiziPotrebna vam je stručna pomoć?
Kao stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom, možemo vam pomoći u razvoju ovog tipa proizvoda, optimizaciji postojećih receptura, ili unapređenju tehnoloških procesa. Konsultantske usluge MeatProcessing su prilagođene vašim specifičnim potrebama.
Zatražite konsultaciju