Komadna slanina koja se radi sa kalom od 0%. Slanina nema gubitka i radi se kao suva slanina. Odlična austrijska tehnologija koja je primenjiva u svim pogonima. Od nje imamo i komadni proizvod na kraju, a možemo imati i slajs slaninu koja je odlična za horecu, za hotele, keteringe.
Optimizacija sastava i začina za najbolji ukus
Unapređenje efikasnosti proizvodnje
Implementacija sistema za osiguranje kvaliteta
Stručna obuka za sve faze proizvodnje
Tehnologija MeatProcessing omogućava optimalan prinos, konzistentan kvalitet i produžen rok trajanja. Kroz pravilnu pripremu, obradu i termičku obradu postižemo vrhunske rezultate u efikasnosti proizvodnje i kvalitetu finalnog proizvoda.
Dimljena barena slanina na kukama, starija tehnologija koja uz pravilan rad atmosa i dobar program m...
Više o ekspertiziDimljena barena slanina, koja je se injektuje minimalno I ima kalo do 10% - 12%. Proizvod je stalno ...
Više o ekspertiziSlanina dimljeno barena koja spada u kategoriju najboljih slanina jer je prirast na njoj preko 10%, ...
Više o ekspertiziKao stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom, možemo vam pomoći u razvoju ovog tipa proizvoda, optimizaciji postojećih receptura, ili unapređenju tehnoloških procesa. Konsultantske usluge MeatProcessing su prilagođene vašim specifičnim potrebama.
Zatražite konsultaciju