Engleska slanina
Tehnološki proces
Engleska slanina, dimljeno bareni proizvod, koji se radi od karea i dela slanine. Proces se sastoji od injektovanja, masiranja i termike. Vrlo zahtevan tehnoloski proizvod koji mora ići u prese pre termike. Proizvod koji je odličan, ima pun ukus i lepe masnoće koja nosi taj ukus. Mogu da se rade dve vrste. Jedan koji je injektovan i drugi koji se radi na način da imitira da je suva engleska slanina. Inače radi se o austrijskoj tehnologiji koja je vrhunska za ove proizvode.
Ekspertiza MeatProcessing uključuje
Razvoj recepture
Optimizacija sastava i začina za najbolji ukus
Optimizacija procesa
Unapređenje efikasnosti proizvodnje
Kontrola kvaliteta
Implementacija sistema za osiguranje kvaliteta
Obuka radnika
Stručna obuka za sve faze proizvodnje
Tehnološke prednosti
Tehnologija MeatProcessing omogućava optimalan prinos, konzistentan kvalitet i produžen rok trajanja. Kroz pravilnu pripremu, obradu i termičku obradu postižemo vrhunske rezultate u efikasnosti proizvodnje i kvalitetu finalnog proizvoda.
Slični proizvodi
Pogledajte sveDimljena slanina hamburger
Dimljena barena slanina na kukama, starija tehnologija koja uz pravilan rad atmosa i dobar program m...
Više o ekspertiziPresovana slanina
Dimljena barena slanina, koja je se injektuje minimalno I ima kalo do 10% - 12%. Proizvod je stalno ...
Više o ekspertiziSlanina komad cca 300gr
Slanina dimljeno barena koja spada u kategoriju najboljih slanina jer je prirast na njoj preko 10%, ...
Više o ekspertiziPotrebna vam je stručna pomoć?
Kao stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom, možemo vam pomoći u razvoju ovog tipa proizvoda, optimizaciji postojećih receptura, ili unapređenju tehnoloških procesa. Konsultantske usluge MeatProcessing su prilagođene vašim specifičnim potrebama.
Zatražite konsultaciju