Engleska slanina
Dimljeno bareni proizvodi

Engleska slanina

Konsultantska ekspertiza

Tehnološki proces

Engleska slanina, dimljeno bareni proizvod, koji se radi od karea i dela slanine. Proces se sastoji od injektovanja, masiranja i termike. Vrlo zahtevan tehnoloski proizvod koji mora ići u prese pre termike. Proizvod koji je odličan, ima pun ukus i lepe masnoće koja nosi taj ukus. Mogu da se rade dve vrste. Jedan koji je injektovan i drugi koji se radi na način da imitira da je suva engleska slanina. Inače radi se o austrijskoj tehnologiji koja je vrhunska za ove proizvode.

Ekspertiza MeatProcessing uključuje

Razvoj recepture

Optimizacija sastava i začina za najbolji ukus

Optimizacija procesa

Unapređenje efikasnosti proizvodnje

Kontrola kvaliteta

Implementacija sistema za osiguranje kvaliteta

Obuka radnika

Stručna obuka za sve faze proizvodnje

Tehnološke prednosti

Tehnologija MeatProcessing omogućava optimalan prinos, konzistentan kvalitet i produžen rok trajanja. Kroz pravilnu pripremu, obradu i termičku obradu postižemo vrhunske rezultate u efikasnosti proizvodnje i kvalitetu finalnog proizvoda.

Slični proizvodi

Pogledajte sve
Dimljena slanina hamburger

Dimljena slanina hamburger

Dimljena barena slanina na kukama, starija tehnologija koja uz pravilan rad atmosa i dobar program m...

Više o ekspertizi
Presovana slanina

Presovana slanina

Dimljena barena slanina, koja je se injektuje minimalno I ima kalo do 10% - 12%. Proizvod je stalno ...

Više o ekspertizi
Slanina komad cca 300gr

Slanina komad cca 300gr

Slanina dimljeno barena koja spada u kategoriju najboljih slanina jer je prirast na njoj preko 10%, ...

Više o ekspertizi

Potrebna vam je stručna pomoć?

Kao stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom, možemo vam pomoći u razvoju ovog tipa proizvoda, optimizaciji postojećih receptura, ili unapređenju tehnoloških procesa. Konsultantske usluge MeatProcessing su prilagođene vašim specifičnim potrebama.

Zatražite konsultaciju
BETA - ZEROX