Dimljeni vrat komad
Dimljeno bareni proizvodi

Dimljeni vrat komad

Konsultantska ekspertiza

Tehnološki proces

Dimljeni vrat od prirasta 20% do 65%. Dmljeno bareni program koji može da se radi u komadu, pola komada, slajsu gde u zavisnosti od želje imamo različite mogućnosti prirasta i pripreme.

Ekspertiza MeatProcessing uključuje

Razvoj recepture

Optimizacija sastava i začina za najbolji ukus

Optimizacija procesa

Unapređenje efikasnosti proizvodnje

Kontrola kvaliteta

Implementacija sistema za osiguranje kvaliteta

Obuka radnika

Stručna obuka za sve faze proizvodnje

Tehnološke prednosti

Tehnologija MeatProcessing omogućava optimalan prinos, konzistentan kvalitet i produžen rok trajanja. Kroz pravilnu pripremu, obradu i termičku obradu postižemo vrhunske rezultate u efikasnosti proizvodnje i kvalitetu finalnog proizvoda.

Slični proizvodi

Pogledajte sve
Dimljena slanina hamburger

Dimljena slanina hamburger

Dimljena barena slanina na kukama, starija tehnologija koja uz pravilan rad atmosa i dobar program m...

Više o ekspertizi
Presovana slanina

Presovana slanina

Dimljena barena slanina, koja je se injektuje minimalno I ima kalo do 10% - 12%. Proizvod je stalno ...

Više o ekspertizi
Slanina komad cca 300gr

Slanina komad cca 300gr

Slanina dimljeno barena koja spada u kategoriju najboljih slanina jer je prirast na njoj preko 10%, ...

Više o ekspertizi

Potrebna vam je stručna pomoć?

Kao stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom, možemo vam pomoći u razvoju ovog tipa proizvoda, optimizaciji postojećih receptura, ili unapređenju tehnoloških procesa. Konsultantske usluge MeatProcessing su prilagođene vašim specifičnim potrebama.

Zatražite konsultaciju
BETA - ZEROX