Oblast ekspertize

Fermentisani proizvodi

Stručnost MeatProcessing u oblasti fermentisani proizvodi. Pružamo konsultantske usluge za razvoj, optimizaciju i unapređenje tehnoloških procesa za sledeće tipove proizvoda:

Stručnost MeatProcessing u Kategoriji Fermentisani proizvodi

Pružaju se konsultantske usluge za razvoj, optimizaciju i unapređenje proizvoda specifičnih za ovu kategoriju.

Kulen

Kulen

Fermentisan program, kulen koji možemo da radimo na nekoliko načina, koji je odličan sa presekom ako uradimo predpriprem...

Više o ekspertizi
Čajna

Čajna

Čajna je fermentisan proizvod, koji kao i kulen ima nekoliko varijacija. Od extra kvalitetne do one koja služi za reguli...

Više o ekspertizi
Njeguška, Istarska

Njeguška, Istarska

Njeguška, slična Istarska kobasica, suva fermentisana kobasica, koja može imati odredjene modifikacije i dodatke od tart...

Više o ekspertizi
Budimska

Budimska

Budimska, fermentisana kobasica i kobasica barena sa povrćem. Budimska kobasica koja je slična po tehnologiji kao čajna,...

Više o ekspertizi
Sudžuk

Sudžuk

Juneći fermentisan proizvod sudžuk. Proizvod koji može imati različite varijacije kvaliteta, koji pomaže u regulaciji pr...

Više o ekspertizi
Juneća čajna

Juneća čajna

Juneća čajna, fermentisani proizvod od junećeg mesa sa specifičnim ukusom i teksturom. Pravi se od junećeg mesa II i III...

Više o ekspertizi
Juneća suva kobasica

Juneća suva kobasica

Juneća suva kobasica koja se puni u manji fi. Nakon mehaničke obrade i punjenja se fermentiše i može da se koristi kao s...

Više o ekspertizi
Juneći kulen

Juneći kulen

Juneći kulen, suvo feremntisana kobasica, koja ima odličan presek, odlična tehnologija koja daje odličnu, perfektnu boju...

Više o ekspertizi
BETA - ZEROX