Juneća suva kobasica
Fermentisani proizvodi

Juneća suva kobasica

Konsultantska ekspertiza

Tehnološki proces

Juneća suva kobasica koja se puni u manji fi. Nakon mehaničke obrade i punjenja se fermentiše i može da se koristi kao suva ili kao kobasica koja može dodatno termički da se obradi.

Ekspertiza MeatProcessing uključuje

Razvoj recepture

Optimizacija sastava i začina za najbolji ukus

Optimizacija procesa

Unapređenje efikasnosti proizvodnje

Kontrola kvaliteta

Implementacija sistema za osiguranje kvaliteta

Obuka radnika

Stručna obuka za sve faze proizvodnje

Tehnološke prednosti

Tehnologija MeatProcessing omogućava optimalan prinos, konzistentan kvalitet i produžen rok trajanja. Kroz pravilnu pripremu, obradu i termičku obradu postižemo vrhunske rezultate u efikasnosti proizvodnje i kvalitetu finalnog proizvoda.

Slični proizvodi

Pogledajte sve
Kulen

Kulen

Fermentisan program, kulen koji možemo da radimo na nekoliko načina, koji je odličan sa presekom ako...

Više o ekspertizi
Čajna

Čajna

Čajna je fermentisan proizvod, koji kao i kulen ima nekoliko varijacija. Od extra kvalitetne do one ...

Više o ekspertizi
Njeguška, Istarska

Njeguška, Istarska

Njeguška, slična Istarska kobasica, suva fermentisana kobasica, koja može imati odredjene modifikaci...

Više o ekspertizi

Potrebna vam je stručna pomoć?

Kao stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom, možemo vam pomoći u razvoju ovog tipa proizvoda, optimizaciji postojećih receptura, ili unapređenju tehnoloških procesa. Konsultantske usluge MeatProcessing su prilagođene vašim specifičnim potrebama.

Zatražite konsultaciju
BETA - ZEROX