Čajna
Fermentisani proizvodi

Čajna

Konsultantska ekspertiza

Tehnološki proces

Čajna je fermentisan proizvod, koji kao i kulen ima nekoliko varijacija. Od extra kvalitetne do one koja služi za regulisanje proizvodnje. Presek čajne je jedan od faktora koji je teže dobiti, da bude lepo definisan, da se struktura lako definiše. Od dobre predpripreme i mehaničke obrade do punjenja i procesa fermentacije. Cela tehnologija je zaokružena i o svakom koraku se mora voditi računa, dok proiizvod ne bude gotov.

Ekspertiza MeatProcessing uključuje

Razvoj recepture

Optimizacija sastava i začina za najbolji ukus

Optimizacija procesa

Unapređenje efikasnosti proizvodnje

Kontrola kvaliteta

Implementacija sistema za osiguranje kvaliteta

Obuka radnika

Stručna obuka za sve faze proizvodnje

Tehnološke prednosti

Tehnologija MeatProcessing omogućava optimalan prinos, konzistentan kvalitet i produžen rok trajanja. Kroz pravilnu pripremu, obradu i termičku obradu postižemo vrhunske rezultate u efikasnosti proizvodnje i kvalitetu finalnog proizvoda.

Slični proizvodi

Pogledajte sve
Kulen

Kulen

Fermentisan program, kulen koji možemo da radimo na nekoliko načina, koji je odličan sa presekom ako...

Više o ekspertizi
Njeguška, Istarska

Njeguška, Istarska

Njeguška, slična Istarska kobasica, suva fermentisana kobasica, koja može imati odredjene modifikaci...

Više o ekspertizi
Budimska

Budimska

Budimska, fermentisana kobasica i kobasica barena sa povrćem. Budimska kobasica koja je slična po te...

Više o ekspertizi

Potrebna vam je stručna pomoć?

Kao stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom, možemo vam pomoći u razvoju ovog tipa proizvoda, optimizaciji postojećih receptura, ili unapređenju tehnoloških procesa. Konsultantske usluge MeatProcessing su prilagođene vašim specifičnim potrebama.

Zatražite konsultaciju
BETA - ZEROX