Čajna je fermentisan proizvod, koji kao i kulen ima nekoliko varijacija. Od extra kvalitetne do one koja služi za regulisanje proizvodnje. Presek čajne je jedan od faktora koji je teže dobiti, da bude lepo definisan, da se struktura lako definiše. Od dobre predpripreme i mehaničke obrade do punjenja i procesa fermentacije. Cela tehnologija je zaokružena i o svakom koraku se mora voditi računa, dok proiizvod ne bude gotov.
Optimizacija sastava i začina za najbolji ukus
Unapređenje efikasnosti proizvodnje
Implementacija sistema za osiguranje kvaliteta
Stručna obuka za sve faze proizvodnje
Tehnologija MeatProcessing omogućava optimalan prinos, konzistentan kvalitet i produžen rok trajanja. Kroz pravilnu pripremu, obradu i termičku obradu postižemo vrhunske rezultate u efikasnosti proizvodnje i kvalitetu finalnog proizvoda.
Fermentisan program, kulen koji možemo da radimo na nekoliko načina, koji je odličan sa presekom ako...
Više o ekspertiziNjeguška, slična Istarska kobasica, suva fermentisana kobasica, koja može imati odredjene modifikaci...
Više o ekspertiziBudimska, fermentisana kobasica i kobasica barena sa povrćem. Budimska kobasica koja je slična po te...
Više o ekspertiziKao stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom, možemo vam pomoći u razvoju ovog tipa proizvoda, optimizaciji postojećih receptura, ili unapređenju tehnoloških procesa. Konsultantske usluge MeatProcessing su prilagođene vašim specifičnim potrebama.
Zatražite konsultaciju