
Juneća čajna
Tehnološki proces
Juneća čajna, fermentisani proizvod od junećeg mesa sa specifičnim ukusom i teksturom. Pravi se od junećeg mesa II i III kategorije uz dodatak junećeg loja. Ima karakterističan presek i ukus. Može se koristiti za slajs i prodaju u komadu.
Ekspertiza MeatProcessing uključuje
Razvoj recepture
Optimizacija sastava i začina za najbolji ukus
Optimizacija procesa
Unapređenje efikasnosti proizvodnje
Kontrola kvaliteta
Implementacija sistema za osiguranje kvaliteta
Obuka radnika
Stručna obuka za sve faze proizvodnje
Tehnološke prednosti
Tehnologija MeatProcessing omogućava optimalan prinos, konzistentan kvalitet i produžen rok trajanja. Kroz pravilnu pripremu, obradu i termičku obradu postižemo vrhunske rezultate u efikasnosti proizvodnje i kvalitetu finalnog proizvoda.
Slični proizvodi
Pogledajte sve
Kulen
Fermentisan program, kulen koji možemo da radimo na nekoliko načina, koji je odličan sa presekom ako...
Više o ekspertizi
Čajna
Čajna je fermentisan proizvod, koji kao i kulen ima nekoliko varijacija. Od extra kvalitetne do one ...
Više o ekspertizi
Njeguška, Istarska
Njeguška, slična Istarska kobasica, suva fermentisana kobasica, koja može imati odredjene modifikaci...
Više o ekspertiziPotrebna vam je stručna pomoć?
Kao stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom, možemo vam pomoći u razvoju ovog tipa proizvoda, optimizaciji postojećih receptura, ili unapređenju tehnoloških procesa. Konsultantske usluge MeatProcessing su prilagođene vašim specifičnim potrebama.
Zatražite konsultaciju