Budimska, fermentisana kobasica i kobasica barena sa povrćem. Budimska kobasica koja je slična po tehnologiji kao čajna, ali se puni u veči presek. Odličan proizvod koji se koristi za slajs program zbog svog preseka, gde je masnoća odlično definisana, nema razmazivanja.
Optimizacija sastava i začina za najbolji ukus
Unapređenje efikasnosti proizvodnje
Implementacija sistema za osiguranje kvaliteta
Stručna obuka za sve faze proizvodnje
Tehnologija MeatProcessing omogućava optimalan prinos, konzistentan kvalitet i produžen rok trajanja. Kroz pravilnu pripremu, obradu i termičku obradu postižemo vrhunske rezultate u efikasnosti proizvodnje i kvalitetu finalnog proizvoda.
Fermentisan program, kulen koji možemo da radimo na nekoliko načina, koji je odličan sa presekom ako...
Više o ekspertiziČajna je fermentisan proizvod, koji kao i kulen ima nekoliko varijacija. Od extra kvalitetne do one ...
Više o ekspertiziNjeguška, slična Istarska kobasica, suva fermentisana kobasica, koja može imati odredjene modifikaci...
Više o ekspertiziKao stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom, možemo vam pomoći u razvoju ovog tipa proizvoda, optimizaciji postojećih receptura, ili unapređenju tehnoloških procesa. Konsultantske usluge MeatProcessing su prilagođene vašim specifičnim potrebama.
Zatražite konsultaciju