Kulen
Fermentisani proizvodi

Kulen

Konsultantska ekspertiza

Tehnološki proces

Fermentisan program, kulen koji možemo da radimo na nekoliko načina, koji je odličan sa presekom ako uradimo predpripremu na mehaničkoj obradi mesa (giljotina, kuter, wolf, punilica wolf) radi se i program fermentacije koji je mnogo bitan u prvim danima, do krajnjeg proizvda u zavisnosti koliko želimo da imamo kala zrenja. Može da se radi u komadu, mini komadu i slasju.

Ekspertiza MeatProcessing uključuje

Razvoj recepture

Optimizacija sastava i začina za najbolji ukus

Optimizacija procesa

Unapređenje efikasnosti proizvodnje

Kontrola kvaliteta

Implementacija sistema za osiguranje kvaliteta

Obuka radnika

Stručna obuka za sve faze proizvodnje

Tehnološke prednosti

Tehnologija MeatProcessing omogućava optimalan prinos, konzistentan kvalitet i produžen rok trajanja. Kroz pravilnu pripremu, obradu i termičku obradu postižemo vrhunske rezultate u efikasnosti proizvodnje i kvalitetu finalnog proizvoda.

Slični proizvodi

Pogledajte sve
Čajna

Čajna

Čajna je fermentisan proizvod, koji kao i kulen ima nekoliko varijacija. Od extra kvalitetne do one ...

Više o ekspertizi
Njeguška, Istarska

Njeguška, Istarska

Njeguška, slična Istarska kobasica, suva fermentisana kobasica, koja može imati odredjene modifikaci...

Više o ekspertizi
Budimska

Budimska

Budimska, fermentisana kobasica i kobasica barena sa povrćem. Budimska kobasica koja je slična po te...

Više o ekspertizi

Potrebna vam je stručna pomoć?

Kao stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom, možemo vam pomoći u razvoju ovog tipa proizvoda, optimizaciji postojećih receptura, ili unapređenju tehnoloških procesa. Konsultantske usluge MeatProcessing su prilagođene vašim specifičnim potrebama.

Zatražite konsultaciju
BETA - ZEROX