Stručnost MeatProcessing u oblasti suvi proizvodi. Pružamo konsultantske usluge za razvoj, optimizaciju i unapređenje tehnoloških procesa za sledeće tipove proizvoda:
Pružaju se konsultantske usluge za razvoj, optimizaciju i unapređenje proizvoda specifičnih za ovu kategoriju.
Suvi lax kare ili suva pečenica koja se nakon soljenja i odležavanja, priprema za proces sušenja i dimljenja. Tradiciona...
Više o ekspertiziSvinjski vrat u mrežici, budjola, spada u kategoriju suvih proizvoda, gde kao i kod suve pečenice, mora se povesti račun...
Više o ekspertiziSuva slanina sa početnim rebrima, suva slanina bez rebara je proizvod koji se suvo soli i priprema i mora da se vodi rač...
Više o ekspertiziSuva slanina pančeta, tradicionalni proizvod koji se suvo soli i priprema. Karakteristična je po svom izgledu i ukusu. M...
Više o ekspertiziSuvi proizvod koji se dobija obradom buta gde se but obradjuje na odredjenu debljinu i nakon toga se soli i odležava. Na...
Više o ekspertiziSuvi proizvod koji se dobija obradom plećke, kao tirolska plećka gde se plećka obradjuje na odredjenu debljinu i nakon t...
Više o ekspertiziJuneći suvi program, od ramsteka, buta dobijamo pravilnom obradom imamo komade mesa koji se usoljavaju i odležava odredj...
Više o ekspertiziJuneći ramstek, suvi proizvod od junećeg mesa sa specifičnim ukusom i teksturom. Pravi se od kvalitetnog junećeg ramstek...
Više o ekspertizi