Deo sv.buta sa kožom
Suvi proizvodi

Deo sv.buta sa kožom

Konsultantska ekspertiza

Tehnološki proces

Suvi proizvod koji se dobija obradom buta gde se but obradjuje na odredjenu debljinu i nakon toga se soli i odležava. Najbiitnije je da uvek bude standaradan i isti.

Ekspertiza MeatProcessing uključuje

Razvoj recepture

Optimizacija sastava i začina za najbolji ukus

Optimizacija procesa

Unapređenje efikasnosti proizvodnje

Kontrola kvaliteta

Implementacija sistema za osiguranje kvaliteta

Obuka radnika

Stručna obuka za sve faze proizvodnje

Tehnološke prednosti

Tehnologija MeatProcessing omogućava optimalan prinos, konzistentan kvalitet i produžen rok trajanja. Kroz pravilnu pripremu, obradu i termičku obradu postižemo vrhunske rezultate u efikasnosti proizvodnje i kvalitetu finalnog proizvoda.

Slični proizvodi

Pogledajte sve
Svinjska pečenica

Svinjska pečenica

Suvi lax kare ili suva pečenica koja se nakon soljenja i odležavanja, priprema za proces sušenja i d...

Više o ekspertizi
Svinjski vrat u mrežici

Svinjski vrat u mrežici

Svinjski vrat u mrežici, budjola, spada u kategoriju suvih proizvoda, gde kao i kod suve pečenice, m...

Više o ekspertizi
Slanina deblja

Slanina deblja

Suva slanina sa početnim rebrima, suva slanina bez rebara je proizvod koji se suvo soli i priprema i...

Više o ekspertizi

Potrebna vam je stručna pomoć?

Kao stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom, možemo vam pomoći u razvoju ovog tipa proizvoda, optimizaciji postojećih receptura, ili unapređenju tehnoloških procesa. Konsultantske usluge MeatProcessing su prilagođene vašim specifičnim potrebama.

Zatražite konsultaciju
BETA - ZEROX