Slanina deblja
Suvi proizvodi

Slanina deblja

Konsultantska ekspertiza

Tehnološki proces

Suva slanina sa početnim rebrima, suva slanina bez rebara je proizvod koji se suvo soli i priprema i mora da se vodi računa da uek bude isti i standaraddan, a to postižemo kroz dobru tehnologiju i praćenje.

Ekspertiza MeatProcessing uključuje

Razvoj recepture

Optimizacija sastava i začina za najbolji ukus

Optimizacija procesa

Unapređenje efikasnosti proizvodnje

Kontrola kvaliteta

Implementacija sistema za osiguranje kvaliteta

Obuka radnika

Stručna obuka za sve faze proizvodnje

Tehnološke prednosti

Tehnologija MeatProcessing omogućava optimalan prinos, konzistentan kvalitet i produžen rok trajanja. Kroz pravilnu pripremu, obradu i termičku obradu postižemo vrhunske rezultate u efikasnosti proizvodnje i kvalitetu finalnog proizvoda.

Slični proizvodi

Pogledajte sve
Svinjska pečenica

Svinjska pečenica

Suvi lax kare ili suva pečenica koja se nakon soljenja i odležavanja, priprema za proces sušenja i d...

Više o ekspertizi
Svinjski vrat u mrežici

Svinjski vrat u mrežici

Svinjski vrat u mrežici, budjola, spada u kategoriju suvih proizvoda, gde kao i kod suve pečenice, m...

Više o ekspertizi
Slanina pančeta

Slanina pančeta

Suva slanina pančeta, tradicionalni proizvod koji se suvo soli i priprema. Karakteristična je po svo...

Više o ekspertizi

Potrebna vam je stručna pomoć?

Kao stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom, možemo vam pomoći u razvoju ovog tipa proizvoda, optimizaciji postojećih receptura, ili unapređenju tehnoloških procesa. Konsultantske usluge MeatProcessing su prilagođene vašim specifičnim potrebama.

Zatražite konsultaciju
BETA - ZEROX