Svinjski vrat u mrežici, budjola, spada u kategoriju suvih proizvoda, gde kao i kod suve pečenice, mora se povesti računa u pripremi i soljenju, gde uvek moramo imati standaradan proizvod.
Optimizacija sastava i začina za najbolji ukus
Unapređenje efikasnosti proizvodnje
Implementacija sistema za osiguranje kvaliteta
Stručna obuka za sve faze proizvodnje
Tehnologija MeatProcessing omogućava optimalan prinos, konzistentan kvalitet i produžen rok trajanja. Kroz pravilnu pripremu, obradu i termičku obradu postižemo vrhunske rezultate u efikasnosti proizvodnje i kvalitetu finalnog proizvoda.
Suvi lax kare ili suva pečenica koja se nakon soljenja i odležavanja, priprema za proces sušenja i d...
Više o ekspertiziKao stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom, možemo vam pomoći u razvoju ovog tipa proizvoda, optimizaciji postojećih receptura, ili unapređenju tehnoloških procesa. Konsultantske usluge MeatProcessing su prilagođene vašim specifičnim potrebama.
Zatražite konsultacijuSuva slanina sa početnim rebrima, suva slanina bez rebara je proizvod koji se suvo soli i priprema i...
Suva slanina pančeta, tradicionalni proizvod koji se suvo soli i priprema. Karakteristična je po svo...
Više o ekspertizi