Juneći but delovi
Tehnološki proces
Juneći suvi program, od ramsteka, buta dobijamo pravilnom obradom imamo komade mesa koji se usoljavaju i odležava odredjen period. U tom periodu kontrolišemo poluproizvod koji u odedjenom momentu se kači i suši. Ceo proces tehnologije od početka do kraja mora biti standardizovan, gde dobijamo da su proizvodi uvek isti, po slanoći, suvoći i obradi.
Ekspertiza MeatProcessing uključuje
Razvoj recepture
Optimizacija sastava i začina za najbolji ukus
Optimizacija procesa
Unapređenje efikasnosti proizvodnje
Kontrola kvaliteta
Implementacija sistema za osiguranje kvaliteta
Obuka radnika
Stručna obuka za sve faze proizvodnje
Tehnološke prednosti
Tehnologija MeatProcessing omogućava optimalan prinos, konzistentan kvalitet i produžen rok trajanja. Kroz pravilnu pripremu, obradu i termičku obradu postižemo vrhunske rezultate u efikasnosti proizvodnje i kvalitetu finalnog proizvoda.
Slični proizvodi
Pogledajte sveSvinjska pečenica
Suvi lax kare ili suva pečenica koja se nakon soljenja i odležavanja, priprema za proces sušenja i d...
Više o ekspertiziSvinjski vrat u mrežici
Svinjski vrat u mrežici, budjola, spada u kategoriju suvih proizvoda, gde kao i kod suve pečenice, m...
Više o ekspertiziSlanina deblja
Suva slanina sa početnim rebrima, suva slanina bez rebara je proizvod koji se suvo soli i priprema i...
Više o ekspertiziPotrebna vam je stručna pomoć?
Kao stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom, možemo vam pomoći u razvoju ovog tipa proizvoda, optimizaciji postojećih receptura, ili unapređenju tehnoloških procesa. Konsultantske usluge MeatProcessing su prilagođene vašim specifičnim potrebama.
Zatražite konsultaciju