Juneći suvi program, od ramsteka, buta dobijamo pravilnom obradom imamo komade mesa koji se usoljavaju i odležava odredjen period. U tom periodu kontrolišemo poluproizvod koji u odedjenom momentu se kači i suši. Ceo proces tehnologije od početka do kraja mora biti standardizovan, gde dobijamo da su proizvodi uvek isti, po slanoći, suvoći i obradi.
Optimizacija sastava i začina za najbolji ukus
Unapređenje efikasnosti proizvodnje
Implementacija sistema za osiguranje kvaliteta
Stručna obuka za sve faze proizvodnje
Tehnologija MeatProcessing omogućava optimalan prinos, konzistentan kvalitet i produžen rok trajanja. Kroz pravilnu pripremu, obradu i termičku obradu postižemo vrhunske rezultate u efikasnosti proizvodnje i kvalitetu finalnog proizvoda.
Suvi lax kare ili suva pečenica koja se nakon soljenja i odležavanja, priprema za proces sušenja i d...
Više o ekspertiziSvinjski vrat u mrežici, budjola, spada u kategoriju suvih proizvoda, gde kao i kod suve pečenice, m...
Više o ekspertiziSuva slanina sa početnim rebrima, suva slanina bez rebara je proizvod koji se suvo soli i priprema i...
Više o ekspertiziKao stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom, možemo vam pomoći u razvoju ovog tipa proizvoda, optimizaciji postojećih receptura, ili unapređenju tehnoloških procesa. Konsultantske usluge MeatProcessing su prilagođene vašim specifičnim potrebama.
Zatražite konsultaciju