Stručnost MeatProcessing u oblasti grubo barene kobasice. Pružamo konsultantske usluge za razvoj, optimizaciju i unapređenje tehnoloških procesa za sledeće tipove proizvoda:
Pružaju se konsultantske usluge za razvoj, optimizaciju i unapređenje proizvoda specifičnih za ovu kategoriju.

Grubo barena kobasica, koja se pravi od II I III kategorije mesa, emulzije i preseka koje se definišu. Savršen ukus i mi...
Više o ekspertizi
Grubo barena kobasica, koja se pravi od II I III kategorije mesa uz hidrirano meso, emulzije i preseka koje se definišu....
Više o ekspertizi
Grubo barena dimljena kobasica, koja se radi od II i III kategorije mesa. Moguće su varijacije sa izgledom presekom, uz ...
Više o ekspertizi
Grub barena kobasica, sa odličnim presekom, dimljena u atomos komori sa kontrolisanim kalom od 10-13%. Radi se od II i I...
Više o ekspertizi
Grubo barena kobasica sa dodatkom sira, sa krupnijim presekom zbog boljeg ukusa. Radi se o dodatku termostabilnog sira k...
Više o ekspertizi
Gril kobasica je grubo barena kobasica koja se radi od triming mesa, masnoće i pomaže u regulaciji proizvodnje. Uz pravi...
Više o ekspertizi
Delikates slanina je grubo barena kobasica, odlična kobasica sa čistim presekom. Puni se u poliamidne omotače sa prirast...
Više o ekspertizi
Bečka grubo barena kobasica, koja se radi u nekoliko faza. Odlican proizvod u preseku, daje punoću ukusa, nijega teško n...
Više o ekspertizi
Poljska je grubo barena kobasica sa presekom od 8mm-10mm. Pravi se od II i III kategorije mesa uz dodatak emulzija i mas...
Više o ekspertizi
Krakauer je grubobarena kobasica koja se pravi od mesa I,II kategorije uz dodatak emulzije i masnoće. Sam proizvod se ra...
Više o ekspertizi
Lioner je je grubo barena kobasica, slična Krakaueru koja se pravi od mesa I,II kategorije uz dodatak emulzije i masnoće...
Više o ekspertizi
Kobasica sa sirom je grubo barena kobasica, gde se se dodaje sir u preseku. Sama kobasica je odličnog ukusa, a sir joj d...
Više o ekspertizi
Juneća grubo barena kobasica, koja se radi na tradicionalan način sušenja i dimljenja. U procesu proizvodnje se koristi ...
Više o ekspertizi
Peperoni je grubo barena kobasica koja je zamena za kulen i koristi se uglavnom za pizerije i horeca kanale. Njen kalo j...
Više o ekspertizi
Grubo barene kobasice, koje se rade od mesa II i III kategorije uz dodatak masnoće. Malo kalo i brzi tehnolski postupak ...
Više o ekspertizi
Kraljevski krakauer kao što i samo ime kaže spada u grupu vrhuskih proizvoda po ukusu, izgledu i vrhunskoj tehnologiji k...
Više o ekspertizi
Juneći peperoni je grubo barena kobasica, koja je zamena za originalni juneći kulen, koji isto radimo medjutim kod ovog ...
Više o ekspertizi
Juneća budimska brza je grubo barena kobasica, koja je zamena za juneću čajnu. Slična proizvodnja kao kod junećeg pepero...
Više o ekspertizi