Juneća budimska brza je grubo barena kobasica, koja je zamena za juneću čajnu. Slična proizvodnja kao kod junećeg peperonija, medjutim razlikuje se u dadtku začina. Brzina procesa i kalo prilagodjena je pizerijama i horeca kanalima. Radi se od II i III kategorije masea uz dodatak juneće manoće i loja. Kalo je manje od 10%
Optimizacija sastava i začina za najbolji ukus
Unapređenje efikasnosti proizvodnje
Implementacija sistema za osiguranje kvaliteta
Stručna obuka za sve faze proizvodnje
Tehnologija MeatProcessing omogućava optimalan prinos, konzistentan kvalitet i produžen rok trajanja. Kroz pravilnu pripremu, obradu i termičku obradu postižemo vrhunske rezultate u efikasnosti proizvodnje i kvalitetu finalnog proizvoda.
Grubo barena kobasica, koja se pravi od II I III kategorije mesa, emulzije i preseka koje se definiš...
Više o ekspertiziGrubo barena kobasica, koja se pravi od II I III kategorije mesa uz hidrirano meso, emulzije i prese...
Više o ekspertiziGrubo barena dimljena kobasica, koja se radi od II i III kategorije mesa. Moguće su varijacije sa iz...
Više o ekspertiziKao stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom, možemo vam pomoći u razvoju ovog tipa proizvoda, optimizaciji postojećih receptura, ili unapređenju tehnoloških procesa. Konsultantske usluge MeatProcessing su prilagođene vašim specifičnim potrebama.
Zatražite konsultaciju