Gril kobasica je grubo barena kobasica koja se radi od triming mesa, masnoće i pomaže u regulaciji proizvodnje. Uz pravilan dodatak zacina imamo odličnu kobasicu koja povećava rad manjih objekata koje imaju svoje roštilje i pečenje mesa. Moze da se radi u prirodnim omotačima i kolagenim jestivim omotačima. Kalo je od 10% do 12%
Optimizacija sastava i začina za najbolji ukus
Unapređenje efikasnosti proizvodnje
Implementacija sistema za osiguranje kvaliteta
Stručna obuka za sve faze proizvodnje
Tehnologija MeatProcessing omogućava optimalan prinos, konzistentan kvalitet i produžen rok trajanja. Kroz pravilnu pripremu, obradu i termičku obradu postižemo vrhunske rezultate u efikasnosti proizvodnje i kvalitetu finalnog proizvoda.
Grubo barena kobasica, koja se pravi od II I III kategorije mesa, emulzije i preseka koje se definiš...
Više o ekspertiziGrubo barena kobasica, koja se pravi od II I III kategorije mesa uz hidrirano meso, emulzije i prese...
Više o ekspertiziGrubo barena dimljena kobasica, koja se radi od II i III kategorije mesa. Moguće su varijacije sa iz...
Više o ekspertiziKao stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom, možemo vam pomoći u razvoju ovog tipa proizvoda, optimizaciji postojećih receptura, ili unapređenju tehnoloških procesa. Konsultantske usluge MeatProcessing su prilagođene vašim specifičnim potrebama.
Zatražite konsultaciju