Grubo barena kobasica, koja se pravi od II I III kategorije mesa uz hidrirano meso, emulzije i preseka koje se definišu. Savršen ukus i miris kroz dobar začin, odličan presek čini ovu vrstu kobasice odličnom za regulaciju različite kategorije ficle u proizvodnji. Dobija se čista proizvodnja sa malim udelom zamrzavanja. Puni se u poliamidni omotač.
Optimizacija sastava i začina za najbolji ukus
Unapređenje efikasnosti proizvodnje
Implementacija sistema za osiguranje kvaliteta
Stručna obuka za sve faze proizvodnje
Tehnologija MeatProcessing omogućava optimalan prinos, konzistentan kvalitet i produžen rok trajanja. Kroz pravilnu pripremu, obradu i termičku obradu postižemo vrhunske rezultate u efikasnosti proizvodnje i kvalitetu finalnog proizvoda.
Grubo barena kobasica, koja se pravi od II I III kategorije mesa, emulzije i preseka koje se definiš...
Više o ekspertiziGrubo barena dimljena kobasica, koja se radi od II i III kategorije mesa. Moguće su varijacije sa iz...
Više o ekspertiziGrub barena kobasica, sa odličnim presekom, dimljena u atomos komori sa kontrolisanim kalom od 10-13...
Više o ekspertiziKao stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom, možemo vam pomoći u razvoju ovog tipa proizvoda, optimizaciji postojećih receptura, ili unapređenju tehnoloških procesa. Konsultantske usluge MeatProcessing su prilagođene vašim specifičnim potrebama.
Zatražite konsultaciju