Poljska je grubo barena kobasica sa presekom od 8mm-10mm. Pravi se od II i III kategorije mesa uz dodatak emulzija i masnoće. Odličan proizvod koji se slajsuje i može da se radi u nekoliko varijanti. Slajs, mini komad i kilsko pakovanje koje se seče na pola da se vidi presek.
Optimizacija sastava i začina za najbolji ukus
Unapređenje efikasnosti proizvodnje
Implementacija sistema za osiguranje kvaliteta
Stručna obuka za sve faze proizvodnje
Tehnologija MeatProcessing omogućava optimalan prinos, konzistentan kvalitet i produžen rok trajanja. Kroz pravilnu pripremu, obradu i termičku obradu postižemo vrhunske rezultate u efikasnosti proizvodnje i kvalitetu finalnog proizvoda.
Grubo barena kobasica, koja se pravi od II I III kategorije mesa, emulzije i preseka koje se definiš...
Više o ekspertiziGrubo barena kobasica, koja se pravi od II I III kategorije mesa uz hidrirano meso, emulzije i prese...
Više o ekspertiziGrubo barena dimljena kobasica, koja se radi od II i III kategorije mesa. Moguće su varijacije sa iz...
Više o ekspertiziKao stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom, možemo vam pomoći u razvoju ovog tipa proizvoda, optimizaciji postojećih receptura, ili unapređenju tehnoloških procesa. Konsultantske usluge MeatProcessing su prilagođene vašim specifičnim potrebama.
Zatražite konsultaciju