Šunka sa buta od komada čistog buta, sa odličnim presekom gde se salamura ne vidi, u gotovm proizvodu se nalazi od 20% do 40 %. Odličan proizvod za slajs program i komadni program.
Optimizacija sastava i začina za najbolji ukus
Unapređenje efikasnosti proizvodnje
Implementacija sistema za osiguranje kvaliteta
Stručna obuka za sve faze proizvodnje
Tehnologija MeatProcessing omogućava optimalan prinos, konzistentan kvalitet i produžen rok trajanja. Kroz pravilnu pripremu, obradu i termičku obradu postižemo vrhunske rezultate u efikasnosti proizvodnje i kvalitetu finalnog proizvoda.
Šunka sa hidracijom od 150% sa odličnim presekom, koja je odlična za horeca kanale jer može lepo da ...
Više o ekspertiziŠunka od komada mesa od buta koja se radi po Austrijskoj tehnologiji, koja daje savršenu strukturu p...
Više o ekspertiziStišnjena šunka koja se radi za istočna tržišta gde smo uspeli da sam rok trajanja u kontrolisanim u...
Više o ekspertiziKao stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom, možemo vam pomoći u razvoju ovog tipa proizvoda, optimizaciji postojećih receptura, ili unapređenju tehnoloških procesa. Konsultantske usluge MeatProcessing su prilagođene vašim specifičnim potrebama.
Zatražite konsultaciju