Šunka sa buta
Tehnološki proces
Šunka sa buta od komada čistog buta, sa odličnim presekom gde se salamura ne vidi, u gotovm proizvodu se nalazi od 20% do 40 %. Odličan proizvod za slajs program i komadni program.
Ekspertiza MeatProcessing uključuje
Razvoj recepture
Optimizacija sastava i začina za najbolji ukus
Optimizacija procesa
Unapređenje efikasnosti proizvodnje
Kontrola kvaliteta
Implementacija sistema za osiguranje kvaliteta
Obuka radnika
Stručna obuka za sve faze proizvodnje
Tehnološke prednosti
Tehnologija MeatProcessing omogućava optimalan prinos, konzistentan kvalitet i produžen rok trajanja. Kroz pravilnu pripremu, obradu i termičku obradu postižemo vrhunske rezultate u efikasnosti proizvodnje i kvalitetu finalnog proizvoda.
Slični proizvodi
Pogledajte sveŠunke 150%
Šunka sa hidracijom od 150% sa odličnim presekom, koja je odlična za horeca kanale jer može lepo da ...
Više o ekspertiziŠunka sa buta 40%
Šunka od komada mesa od buta koja se radi po Austrijskoj tehnologiji, koja daje savršenu strukturu p...
Više o ekspertiziStišnjena šunka 130%
Stišnjena šunka koja se radi za istočna tržišta gde smo uspeli da sam rok trajanja u kontrolisanim u...
Više o ekspertiziPotrebna vam je stručna pomoć?
Kao stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom, možemo vam pomoći u razvoju ovog tipa proizvoda, optimizaciji postojećih receptura, ili unapređenju tehnoloških procesa. Konsultantske usluge MeatProcessing su prilagođene vašim specifičnim potrebama.
Zatražite konsultaciju