Šunka sa buta
Komadi mesa u omotaču

Šunka sa buta

Konsultantska ekspertiza

Tehnološki proces

Šunka sa buta od komada čistog buta, sa odličnim presekom gde se salamura ne vidi, u gotovm proizvodu se nalazi od 20% do 40 %. Odličan proizvod za slajs program i komadni program.

Ekspertiza MeatProcessing uključuje

Razvoj recepture

Optimizacija sastava i začina za najbolji ukus

Optimizacija procesa

Unapređenje efikasnosti proizvodnje

Kontrola kvaliteta

Implementacija sistema za osiguranje kvaliteta

Obuka radnika

Stručna obuka za sve faze proizvodnje

Tehnološke prednosti

Tehnologija MeatProcessing omogućava optimalan prinos, konzistentan kvalitet i produžen rok trajanja. Kroz pravilnu pripremu, obradu i termičku obradu postižemo vrhunske rezultate u efikasnosti proizvodnje i kvalitetu finalnog proizvoda.

Slični proizvodi

Pogledajte sve
Šunke 150%

Šunke 150%

Šunka sa hidracijom od 150% sa odličnim presekom, koja je odlična za horeca kanale jer može lepo da ...

Više o ekspertizi
Šunka sa buta 40%

Šunka sa buta 40%

Šunka od komada mesa od buta koja se radi po Austrijskoj tehnologiji, koja daje savršenu strukturu p...

Više o ekspertizi
Stišnjena šunka 130%

Stišnjena šunka 130%

Stišnjena šunka koja se radi za istočna tržišta gde smo uspeli da sam rok trajanja u kontrolisanim u...

Više o ekspertizi

Potrebna vam je stručna pomoć?

Kao stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom, možemo vam pomoći u razvoju ovog tipa proizvoda, optimizaciji postojećih receptura, ili unapređenju tehnoloških procesa. Konsultantske usluge MeatProcessing su prilagođene vašim specifičnim potrebama.

Zatražite konsultaciju
BETA - ZEROX