Stišnjena šunka koja se radi za istočna tržišta gde smo uspeli da sam rok trajanja u kontrolisanim uslovima u slajsu proizvod izdrži 37 nedelja. To je preko 9 meseci u slajsu.
Optimizacija sastava i začina za najbolji ukus
Unapređenje efikasnosti proizvodnje
Implementacija sistema za osiguranje kvaliteta
Stručna obuka za sve faze proizvodnje
Tehnologija MeatProcessing omogućava optimalan prinos, konzistentan kvalitet i produžen rok trajanja. Kroz pravilnu pripremu, obradu i termičku obradu postižemo vrhunske rezultate u efikasnosti proizvodnje i kvalitetu finalnog proizvoda.
Šunka sa hidracijom od 150% sa odličnim presekom, koja je odlična za horeca kanale jer može lepo da ...
Više o ekspertiziŠunka od komada mesa od buta koja se radi po Austrijskoj tehnologiji, koja daje savršenu strukturu p...
Više o ekspertiziĆureća rsa u omotu spada u proizvode koji su veće kategorije, gde ćureće meso daje odlčan presek. Su...
Više o ekspertiziKao stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom, možemo vam pomoći u razvoju ovog tipa proizvoda, optimizaciji postojećih receptura, ili unapređenju tehnoloških procesa. Konsultantske usluge MeatProcessing su prilagođene vašim specifičnim potrebama.
Zatražite konsultaciju