Ćureća prsa 100%
Komadi mesa u omotaču

Ćureća prsa 100%

Konsultantska ekspertiza

Tehnološki proces

Ćureća rsa u omotu spada u proizvode koji su veće kategorije, gde ćureće meso daje odlčan presek. Suvoća, lep presek i boja proizvoda su odraz odlične tehnologije koja prati ovaj nežan ali perfektan proizvod uz vrhunsku tehnologiju. Proizvod može da se slajsuje, prodaje komadno ili mini komad. Može da se radi i u okruglim omotačima bez kalupa.

Ekspertiza MeatProcessing uključuje

Razvoj recepture

Optimizacija sastava i začina za najbolji ukus

Optimizacija procesa

Unapređenje efikasnosti proizvodnje

Kontrola kvaliteta

Implementacija sistema za osiguranje kvaliteta

Obuka radnika

Stručna obuka za sve faze proizvodnje

Tehnološke prednosti

Tehnologija MeatProcessing omogućava optimalan prinos, konzistentan kvalitet i produžen rok trajanja. Kroz pravilnu pripremu, obradu i termičku obradu postižemo vrhunske rezultate u efikasnosti proizvodnje i kvalitetu finalnog proizvoda.

Slični proizvodi

Pogledajte sve
Šunke 150%

Šunke 150%

Šunka sa hidracijom od 150% sa odličnim presekom, koja je odlična za horeca kanale jer može lepo da ...

Više o ekspertizi
Šunka sa buta 40%

Šunka sa buta 40%

Šunka od komada mesa od buta koja se radi po Austrijskoj tehnologiji, koja daje savršenu strukturu p...

Više o ekspertizi
Stišnjena šunka 130%

Stišnjena šunka 130%

Stišnjena šunka koja se radi za istočna tržišta gde smo uspeli da sam rok trajanja u kontrolisanim u...

Više o ekspertizi

Potrebna vam je stručna pomoć?

Kao stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom, možemo vam pomoći u razvoju ovog tipa proizvoda, optimizaciji postojećih receptura, ili unapređenju tehnoloških procesa. Konsultantske usluge MeatProcessing su prilagođene vašim specifičnim potrebama.

Zatražite konsultaciju
BETA - ZEROX