Roštilj meso
Oblikovano meso

Roštilj meso

Konsultantska ekspertiza

Tehnološki proces

Roštilj meso spada u grupu oblikovanog mesa i kao takvo moze da se radi od čistog junećeg mesa, mešanog junećeg i svinjskog mesa. Kvalitet je u tome da je kalo termike manje od 5% i kalo skupljanja. Nema previše dimljenja i ukusno je jer se radi po novoj tehnologiji.

Ekspertiza MeatProcessing uključuje

Razvoj recepture

Optimizacija sastava i začina za najbolji ukus

Optimizacija procesa

Unapređenje efikasnosti proizvodnje

Kontrola kvaliteta

Implementacija sistema za osiguranje kvaliteta

Obuka radnika

Stručna obuka za sve faze proizvodnje

Tehnološke prednosti

Tehnologija MeatProcessing omogućava optimalan prinos, konzistentan kvalitet i produžen rok trajanja. Kroz pravilnu pripremu, obradu i termičku obradu postižemo vrhunske rezultate u efikasnosti proizvodnje i kvalitetu finalnog proizvoda.

Slični proizvodi

Pogledajte sve
Ćevapi juneći premium

Ćevapi juneći premium

Primer junećih ćevapa sa dodatkom junećeg loja, ge dabir loja može uticati na sočnost proizvoda. Lep...

Više o ekspertizi
Pljeskavice

Pljeskavice

Oblikovano meso za roštilj, može se raditi od junećeg mesa ili mešavine junećeg i svinjskog mesa. Pr...

Više o ekspertizi
Ćevapi mešani svinjsko juneće

Ćevapi mešani svinjsko juneće

Mešani ćevapi od svinjskog i junećeg mesa, sa optimalnim odnosom za najbolji ukus i teksturu. Pravil...

Više o ekspertizi

Potrebna vam je stručna pomoć?

Kao stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom, možemo vam pomoći u razvoju ovog tipa proizvoda, optimizaciji postojećih receptura, ili unapređenju tehnoloških procesa. Konsultantske usluge MeatProcessing su prilagođene vašim specifičnim potrebama.

Zatražite konsultaciju
BETA - ZEROX