Primer junećih ćevapa sa dodatkom junećeg loja, ge dabir loja može uticati na sočnost proizvoda. Lepa sveža crvena boja se dobija prailnom pripremom i obradom mesa.
Optimizacija sastava i začina za najbolji ukus
Unapređenje efikasnosti proizvodnje
Implementacija sistema za osiguranje kvaliteta
Stručna obuka za sve faze proizvodnje
Tehnologija MeatProcessing omogućava optimalan prinos, konzistentan kvalitet i produžen rok trajanja. Kroz pravilnu pripremu, obradu i termičku obradu postižemo vrhunske rezultate u efikasnosti proizvodnje i kvalitetu finalnog proizvoda.
Roštilj meso spada u grupu oblikovanog mesa i kao takvo moze da se radi od čistog junećeg mesa, meša...
Više o ekspertiziKao stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom, možemo vam pomoći u razvoju ovog tipa proizvoda, optimizaciji postojećih receptura, ili unapređenju tehnoloških procesa. Konsultantske usluge MeatProcessing su prilagođene vašim specifičnim potrebama.
Zatražite konsultacijuOblikovano meso za roštilj, može se raditi od junećeg mesa ili mešavine junećeg i svinjskog mesa. Pr...
Mešani ćevapi od svinjskog i junećeg mesa, sa optimalnim odnosom za najbolji ukus i teksturu. Pravil...
Više o ekspertizi