Pljeskavice
Oblikovano meso

Pljeskavice

Konsultantska ekspertiza

Tehnološki proces

Oblikovano meso za roštilj, može se raditi od junećeg mesa ili mešavine junećeg i svinjskog mesa. Pravilna priprema i obrada mesa daje sočan proizvod sa malim kalom termičke obrade. Mogu se raditi u različitim veličinama i sa različitim dodacima.

Ekspertiza MeatProcessing uključuje

Razvoj recepture

Optimizacija sastava i začina za najbolji ukus

Optimizacija procesa

Unapređenje efikasnosti proizvodnje

Kontrola kvaliteta

Implementacija sistema za osiguranje kvaliteta

Obuka radnika

Stručna obuka za sve faze proizvodnje

Tehnološke prednosti

Tehnologija MeatProcessing omogućava optimalan prinos, konzistentan kvalitet i produžen rok trajanja. Kroz pravilnu pripremu, obradu i termičku obradu postižemo vrhunske rezultate u efikasnosti proizvodnje i kvalitetu finalnog proizvoda.

Slični proizvodi

Pogledajte sve
Roštilj meso

Roštilj meso

Roštilj meso spada u grupu oblikovanog mesa i kao takvo moze da se radi od čistog junećeg mesa, meša...

Više o ekspertizi
Ćevapi juneći premium

Ćevapi juneći premium

Primer junećih ćevapa sa dodatkom junećeg loja, ge dabir loja može uticati na sočnost proizvoda. Lep...

Više o ekspertizi
Ćevapi mešani svinjsko juneće

Ćevapi mešani svinjsko juneće

Mešani ćevapi od svinjskog i junećeg mesa, sa optimalnim odnosom za najbolji ukus i teksturu. Pravil...

Više o ekspertizi

Potrebna vam je stručna pomoć?

Kao stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom, možemo vam pomoći u razvoju ovog tipa proizvoda, optimizaciji postojećih receptura, ili unapređenju tehnoloških procesa. Konsultantske usluge MeatProcessing su prilagođene vašim specifičnim potrebama.

Zatražite konsultaciju
BETA - ZEROX