Oblikovano meso za roštilj, može se raditi od junećeg mesa ili mešavine junećeg i svinjskog mesa. Pravilna priprema i obrada mesa daje sočan proizvod sa malim kalom termičke obrade. Mogu se raditi u različitim veličinama i sa različitim dodacima.
Optimizacija sastava i začina za najbolji ukus
Unapređenje efikasnosti proizvodnje
Implementacija sistema za osiguranje kvaliteta
Stručna obuka za sve faze proizvodnje
Tehnologija MeatProcessing omogućava optimalan prinos, konzistentan kvalitet i produžen rok trajanja. Kroz pravilnu pripremu, obradu i termičku obradu postižemo vrhunske rezultate u efikasnosti proizvodnje i kvalitetu finalnog proizvoda.
Roštilj meso spada u grupu oblikovanog mesa i kao takvo moze da se radi od čistog junećeg mesa, meša...
Više o ekspertiziPrimer junećih ćevapa sa dodatkom junećeg loja, ge dabir loja može uticati na sočnost proizvoda. Lep...
Više o ekspertiziMešani ćevapi od svinjskog i junećeg mesa, sa optimalnim odnosom za najbolji ukus i teksturu. Pravil...
Više o ekspertiziKao stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom, možemo vam pomoći u razvoju ovog tipa proizvoda, optimizaciji postojećih receptura, ili unapređenju tehnoloških procesa. Konsultantske usluge MeatProcessing su prilagođene vašim specifičnim potrebama.
Zatražite konsultaciju