Oblast ekspertize

Sous vide

Stručnost MeatProcessing u oblasti sous vide. Pružamo konsultantske usluge za razvoj, optimizaciju i unapređenje tehnoloških procesa za sledeće tipove proizvoda:

Stručnost MeatProcessing u Kategoriji Sous vide

Pružaju se konsultantske usluge za razvoj, optimizaciju i unapređenje proizvoda specifičnih za ovu kategoriju.

Sous vide Marinirana rebra

Sous vide Marinirana rebra

Sporo kuvana i marinirana rebra po Sous Vide metodi, spremna za finalnu pripremu. Garantovana sočnost i bogat ukus.

Više o ekspertizi
Marinirano svinjsko meso

Marinirano svinjsko meso

Odabrani komadi svinjskog mesa marinirani za specifične ukuse, pripremljeni Sous Vide metodom. Idealno za brzu i jednost...

Više o ekspertizi
Pileći marinirani program

Pileći marinirani program

Sočna pileća prsa ili bataci marinirani i pripremljeni Sous Vide tehnikom. Različite marinade za različite ukuse.

Više o ekspertizi
Premium gulaš

Premium gulaš

Bogati gulaš pripremljen od kvalitetnog mesa Sous Vide metodom, što garantuje mekoću mesa i punoću ukusa. Spreman za pod...

Više o ekspertizi
BETA - ZEROX