Oblast ekspertize
Sous vide
Stručnost MeatProcessing u oblasti sous vide. Pružamo konsultantske usluge za razvoj, optimizaciju i unapređenje tehnoloških procesa za sledeće tipove proizvoda:
Stručnost MeatProcessing u Kategoriji Sous vide
Pružaju se konsultantske usluge za razvoj, optimizaciju i unapređenje proizvoda specifičnih za ovu kategoriju.
Sous vide Marinirana rebra
Sporo kuvana i marinirana rebra po Sous Vide metodi, spremna za finalnu pripremu. Garantovana sočnost i bogat ukus.
Više o ekspertiziMarinirano svinjsko meso
Odabrani komadi svinjskog mesa marinirani za specifične ukuse, pripremljeni Sous Vide metodom. Idealno za brzu i jednost...
Više o ekspertiziPileći marinirani program
Sočna pileća prsa ili bataci marinirani i pripremljeni Sous Vide tehnikom. Različite marinade za različite ukuse.
Više o ekspertiziPremium gulaš
Bogati gulaš pripremljen od kvalitetnog mesa Sous Vide metodom, što garantuje mekoću mesa i punoću ukusa. Spreman za pod...
Više o ekspertizi