Sous vide Marinirana rebra
Tehnološki proces
Sporo kuvana i marinirana rebra po Sous Vide metodi, spremna za finalnu pripremu. Garantovana sočnost i bogat ukus.
Ekspertiza MeatProcessing uključuje
Razvoj recepture
Optimizacija sastava i začina za najbolji ukus
Optimizacija procesa
Unapređenje efikasnosti proizvodnje
Kontrola kvaliteta
Implementacija sistema za osiguranje kvaliteta
Obuka radnika
Stručna obuka za sve faze proizvodnje
Tehnološke prednosti
Tehnologija MeatProcessing omogućava optimalan prinos, konzistentan kvalitet i produžen rok trajanja. Kroz pravilnu pripremu, obradu i termičku obradu postižemo vrhunske rezultate u efikasnosti proizvodnje i kvalitetu finalnog proizvoda.
Slični proizvodi
Pogledajte sveMarinirano svinjsko meso
Odabrani komadi svinjskog mesa marinirani za specifične ukuse, pripremljeni Sous Vide metodom. Ideal...
Više o ekspertiziPileći marinirani program
Sočna pileća prsa ili bataci marinirani i pripremljeni Sous Vide tehnikom. Različite marinade za raz...
Više o ekspertiziPremium gulaš
Bogati gulaš pripremljen od kvalitetnog mesa Sous Vide metodom, što garantuje mekoću mesa i punoću u...
Više o ekspertiziPotrebna vam je stručna pomoć?
Kao stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom, možemo vam pomoći u razvoju ovog tipa proizvoda, optimizaciji postojećih receptura, ili unapređenju tehnoloških procesa. Konsultantske usluge MeatProcessing su prilagođene vašim specifičnim potrebama.
Zatražite konsultaciju