Sous vide Marinirana rebra
Sous vide

Sous vide Marinirana rebra

Konsultantska ekspertiza

Tehnološki proces

Sporo kuvana i marinirana rebra po Sous Vide metodi, spremna za finalnu pripremu. Garantovana sočnost i bogat ukus.

Ekspertiza MeatProcessing uključuje

Razvoj recepture

Optimizacija sastava i začina za najbolji ukus

Optimizacija procesa

Unapređenje efikasnosti proizvodnje

Kontrola kvaliteta

Implementacija sistema za osiguranje kvaliteta

Obuka radnika

Stručna obuka za sve faze proizvodnje

Tehnološke prednosti

Tehnologija MeatProcessing omogućava optimalan prinos, konzistentan kvalitet i produžen rok trajanja. Kroz pravilnu pripremu, obradu i termičku obradu postižemo vrhunske rezultate u efikasnosti proizvodnje i kvalitetu finalnog proizvoda.

Slični proizvodi

Pogledajte sve
Marinirano svinjsko meso

Marinirano svinjsko meso

Odabrani komadi svinjskog mesa marinirani za specifične ukuse, pripremljeni Sous Vide metodom. Ideal...

Više o ekspertizi
Pileći marinirani program

Pileći marinirani program

Sočna pileća prsa ili bataci marinirani i pripremljeni Sous Vide tehnikom. Različite marinade za raz...

Više o ekspertizi
Premium gulaš

Premium gulaš

Bogati gulaš pripremljen od kvalitetnog mesa Sous Vide metodom, što garantuje mekoću mesa i punoću u...

Više o ekspertizi

Potrebna vam je stručna pomoć?

Kao stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom, možemo vam pomoći u razvoju ovog tipa proizvoda, optimizaciji postojećih receptura, ili unapređenju tehnoloških procesa. Konsultantske usluge MeatProcessing su prilagođene vašim specifičnim potrebama.

Zatražite konsultaciju
BETA - ZEROX