Odabrani komadi svinjskog mesa marinirani za specifične ukuse, pripremljeni Sous Vide metodom. Idealno za brzu i jednostavnu pripremu vrhunskih obroka.
Optimizacija sastava i začina za najbolji ukus
Unapređenje efikasnosti proizvodnje
Implementacija sistema za osiguranje kvaliteta
Stručna obuka za sve faze proizvodnje
Tehnologija MeatProcessing omogućava optimalan prinos, konzistentan kvalitet i produžen rok trajanja. Kroz pravilnu pripremu, obradu i termičku obradu postižemo vrhunske rezultate u efikasnosti proizvodnje i kvalitetu finalnog proizvoda.
Sporo kuvana i marinirana rebra po Sous Vide metodi, spremna za finalnu pripremu. Garantovana sočnos...
Više o ekspertiziSočna pileća prsa ili bataci marinirani i pripremljeni Sous Vide tehnikom. Različite marinade za raz...
Više o ekspertiziBogati gulaš pripremljen od kvalitetnog mesa Sous Vide metodom, što garantuje mekoću mesa i punoću u...
Više o ekspertiziKao stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom, možemo vam pomoći u razvoju ovog tipa proizvoda, optimizaciji postojećih receptura, ili unapređenju tehnoloških procesa. Konsultantske usluge MeatProcessing su prilagođene vašim specifičnim potrebama.
Zatražite konsultaciju