Nazad na studije slučaja
Napomena: Ova studija slučaja je reprezentativni primer projekta koji smo realizovali. Zbog poverljivosti podataka, neki detalji su izmenjeni.
Mesna industrija
19. јул 2024.
Zaprešić, Hrvatska
Klijent Zaprešić
Razvoj proizvoda bez alergena i postizanje punog kapaciteta
Izazov
Zahtev vlasnika za razvojem proizvoda bez alergena, uz opravdanje poslovnog rizika. Potreba da se zadrži kalkulacija i ukus u novim recepturama. Neiskorišćen potencijal proizvodnje.
Rešenje
Razvoj i implementacija novih receptura i proizvoda bez alergena, uz očuvanje kalkulacije i ukusa. Unapređenje kvaliteta i standarda proizvodnje kako bi se pokazao pun potencijal.
Rezultati
- 1Uspešno razvijeni proizvodi bez alergena prema zahtevima klijenta
- 2Zadržan ukus i kalkulacija u novim proizvodima
- 3Proizvodnja dostigla skoro maksimalnu popunjenost kapaciteta zahvaljujući pokazanom kvalitetu i standardu
- 4Opravdan poslovni rizik vlasnika
- 5Ostvarena dugogodišnja poslovna i prijateljska saradnja
Druge studije slučaja
Postavka linije za presovane proizvode i optimizacija slajsa
Mesna industrija
Korce, AlbanijaOptimizacija procesa, klima komora i povećanje prinosa
Mesna industrija
Priština, KosovoStandardizacija fermentisanog programa i unapređenje tehnologije
Mesna industrija
Srem, SrbijaŽelite slične rezultate?
Kontaktirajte me danas za besplatnu konsultaciju i saznajte kako mogu pomoći vašem poslovanju da postigne slične rezultate.
Kontaktirajte me