Nazad na studije slučaja
Mesna industrija
19. јул 2024.
Zaprešić, Hrvatska
Klijent Zaprešić

Razvoj proizvoda bez alergena i postizanje punog kapaciteta

Razvoj proizvoda bez alergena i postizanje punog kapaciteta

Izazov

Zahtev vlasnika za razvojem proizvoda bez alergena, uz opravdanje poslovnog rizika. Potreba da se zadrži kalkulacija i ukus u novim recepturama. Neiskorišćen potencijal proizvodnje.

Rešenje

Razvoj i implementacija novih receptura i proizvoda bez alergena, uz očuvanje kalkulacije i ukusa. Unapređenje kvaliteta i standarda proizvodnje kako bi se pokazao pun potencijal.

Rezultati

  • 1Uspešno razvijeni proizvodi bez alergena prema zahtevima klijenta
  • 2Zadržan ukus i kalkulacija u novim proizvodima
  • 3Proizvodnja dostigla skoro maksimalnu popunjenost kapaciteta zahvaljujući pokazanom kvalitetu i standardu
  • 4Opravdan poslovni rizik vlasnika
  • 5Ostvarena dugogodišnja poslovna i prijateljska saradnja

Želite slične rezultate?

Kontaktirajte me danas za besplatnu konsultaciju i saznajte kako mogu pomoći vašem poslovanju da postigne slične rezultate.

Kontaktirajte me
BETA - ZEROX