Frankfuter spada u fino barene kobasice, koji se pravi od II I III uz masnocu. Potrebne masine su wolf, ledomat, kuter, punilica, atmos komore za sušenje. Moze da se radi u prirodnom omotaču, dok sličan proizvod može da se radi i u plastičnom nejestivom omotaču. U prirodnm omotaču kontrolisano kalo u atmos pušnici 10%-12%
Optimizacija sastava i začina za najbolji ukus
Unapređenje efikasnosti proizvodnje
Implementacija sistema za osiguranje kvaliteta
Stručna obuka za sve faze proizvodnje
Tehnologija MeatProcessing omogućava optimalan prinos, konzistentan kvalitet i produžen rok trajanja. Kroz pravilnu pripremu, obradu i termičku obradu postižemo vrhunske rezultate u efikasnosti proizvodnje i kvalitetu finalnog proizvoda.
Fino barene kobasice sa različitim ukusima i teksturama. Proizvode se od mesa II i III kategorije uz...
Više o ekspertiziPosebna fino barena kobasica sa specifičnim ukusom i teksturom. Pravi se od mesa II i III kategorije...
Više o ekspertiziPremium fino barene kobasice sa specifičnim ukusom i teksturom. Proizvode se od mesa I i II kategori...
Više o ekspertiziKao stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom, možemo vam pomoći u razvoju ovog tipa proizvoda, optimizaciji postojećih receptura, ili unapređenju tehnoloških procesa. Konsultantske usluge MeatProcessing su prilagođene vašim specifičnim potrebama.
Zatražite konsultaciju